Podnikatelský plán Boy´s Burger Food Truck
Název práce: | Podnikatelský plán Boy´s Burger Food Truck |
---|---|
Autor(ka) práce: | Kábelová, Zuzana |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Müllerová, Jana |
Oponenti práce: | Svobodová, Ivana |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Cílem diplomové práce je ověřit životaschopnost projektu pojízdného bistra provozovaného v tzv. food trucku. Tento typ provozoven je známý zejména ve Spojených státech amerických. Účelem je zjistit, zda bude podnik na daném trhu rentabilní a dostatečně atraktivní pro zákazníky. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány podnikatelské modely a současné typy pro podnikatelské plány a start podnikání. Vzpomenuta je také doporučená struktura klasického podnikatelského plánu podle několika autorů. Definována jsou specifika podnikání v oboru rychlého občerstvení v České republice. Vyústěním teoretické části práce je návrh vlastní struktury podnikatelského plánu. Praktickou část tvoří samotný podnikatelský plán společnosti Boy´s Burger Food Truck. Na závěr je zhodnocen účel práce a jeho naplnění. |
Klíčová slova: | business model; rychlé občerstvení; podnikatelský plán |
Název práce: | Business plan Boy's Burger Food Truck |
---|---|
Autor(ka) práce: | Kábelová, Zuzana |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Müllerová, Jana |
Oponenti práce: | Svobodová, Ivana |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The main goal of this Master thesis is to verify the viability of the food truck with
fast food. This type of business is well-known in the United States of America. The
purpose is to find out whether the firm will be profitable and sufficiently attractive to
customers in chosen market. This Master thesis is divided into theoretical and
practical part. The theoretical part describes the business models and current tips for
business plan and starting the business. Next there is made a list of recommended
structures of classical business plan from several authors. The theoretical part of the
thesis also includes the definition of specifics of the fast food branch in the Czech
Republic. The result of the theoretical part is author's own proposal of the structure
of the business plan. In the practical part of the thesis is the business plan of the
company Boy's Burger Food Truck. At the end the purpose of the Master thesis is
reviewed. |
Klíčová slova: | business model; fast food; business plan |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikání |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 25. 6. 2015 |
---|---|
Datum podání práce: | 18. 12. 2015 |
Datum obhajoby: | 27. 1. 2016 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/53570/podrobnosti |