Podnikatelský plán nového baru v Praze
Název práce: | Podnikatelský plán nového baru v Praze |
---|---|
Autor(ka) práce: | Azovskiy, Rodion |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Hartman, Ladislav |
Oponenti práce: | Müllerová, Jana |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Cílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu pro nově vznikající společnost Gefestus s.r.o., jež bude provozovat bar s unikátním systémem loajality a gamifikace. Samotnému podnikatelskému plánu předchází teoretická část, ve které jsou definovány základní pojmy a podklady pro zpracování podnikatelského plánu. Samotný plán je sestaven pro majitelku firmy jako informační podklad s důrazem na marketingovou část a popis USP. Na základě provedených analýz také bude provedeno posouzení životaschopnosti projektu, budou stanoveny podmínky pro úspěšnou realizaci celého projekt a bude provedena analýza a sestavené prognózy finančních výsledků podnikání za první rok provozu v pesimistické, realistické a optimistické podobě. |
Klíčová slova: | podnikatelský plán; podnikání; HoReCa; bar |
Název práce: | Business plan of a new bar in Prague |
---|---|
Autor(ka) práce: | Azovskiy, Rodion |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Hartman, Ladislav |
Oponenti práce: | Müllerová, Jana |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The aim of my Bachelor thesis is to create a business plan for the new founded company Gefestus Ltd., which will operate the bar with a unique system of loyalty and gamification. Before the actual business plan goes a theoretical part, which defines the basic concepts and basis for preparation of a business plan. The plan itself is designed for business owners as informational background with an emphasis on marketing and description of the USP. On the base of analyzes will be also made an evaluation of the viability of the project, set conditions for successful realization of the project, also will be analyzed and composed predictions of financial results for the first year of business in pessimistic, realistic and optimistic way. |
Klíčová slova: | business; HoReCa; bar; business plan |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikání |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 2. 12. 2015 |
---|---|
Datum podání práce: | 2. 5. 2016 |
Datum obhajoby: | 16. 6. 2016 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/55405/podrobnosti |