Gastronomie jako fenomén cestovního ruchu ve Vietnamu

Název práce: Gastronomie jako fenomén cestovního ruchu ve Vietnamu
Autor(ka) práce: Doan, Duc Trung
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Abrhám, Josef
Oponenti práce: Jenčková, Jiřina
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
V první kapitole práce popisuje trendy v cestovním ruchu a jaký vliv má gastronomie v cestovním ruchu. V druhé kapitole se práce zaměřuje na význam cestovního ruchu ve Vietnamu, SWOT analýzu rozvoje cestovního ruchu Vietnamu a dále její gastronomií. Třetí kapitola je věnována samotné prezentaci vietnamské kuchyně v ČR.
Klíčová slova: Gastronomie Vietnamu; Vietnam; Cestovní ruch Vietnamu
Název práce: Gastronomy as a phenomenon of tourism in Vietnam
Autor(ka) práce: Doan, Duc Trung
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Abrhám, Josef
Oponenti práce: Jenčková, Jiřina
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
In the first chapter of the thesis the author introduces the trends in toursim and how gastronomy influences the sector itself. The second chapter focuses on how important is tourism for Vietnam, SWOT analysis of toursim development in Vietnam and also Vietnamese gastronomy. The third chapter is dedicated to promotion of Vietnamese gastronomy in Czech Republic.
Klíčová slova: Vietnam; Vietnamese gastronomy; Tourism of Vietnam

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 29. 9. 2015
Datum podání práce: 29. 5. 2016
Datum obhajoby: 17. 1. 2017
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/54288/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: