Specifika stravovacích služeb v hotelech vyšších tříd
Název práce: | Specifika stravovacích služeb v hotelech vyšších tříd |
---|---|
Autor(ka) práce: | Parmová, Lucie |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Mlejnková, Lena |
Oponenti práce: | Bakos, Tomáš |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Práce se zabývá stravovacími službami. Hlavním cílem práce je zanalyzovat stravovací úsek vybraného hotelu a poté doporučit návrhy na zlepšení služeb tohoto úseku. Teoretická část je zaměřena na problematiku stravovacích a ubytovacích služeb a také na hlavní provozní úseky hotelu. Praktická část podává základní informace o hotelu Savannah****deluxe, jeho poloze a hlavních konkurentech. Následně popisuje produkty, zaměstnance, odbytové a výrobní prostory stravovacího úseku. V závěru jsou navrženy doporučení na zlepšení služeb stravovacího úseku daného hotelu. |
Klíčová slova: | cestovní ruch; ubytovací služby; stravovací služby; stravovací úsek hotelu |
Název práce: | The Analysis of Food&Beverage Services in Luxury Hotels |
---|---|
Autor(ka) práce: | Parmová, Lucie |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Mlejnková, Lena |
Oponenti práce: | Bakos, Tomáš |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The thesis deals with Food&Beverage services. The main aim of the thesis is to analyze the Food&Beverage department in chosen hotel and then recommend some new ideas for its improvement. The theoretical part is focused on hospitality services and main operational divisions in the hotel. The analytical part gives information about the hotel Savannah****deluxe, its location and main competitors. Subsequently, the products, the employees, the sales and production premises of the Food&Beverage department are described. At the end, there is advice how to improve services in the Food&Beverage department in the hotel. |
Klíčová slova: | tourism; catering services; accommodation; Food&Beverage |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta mezinárodních vztahů |
Katedra: | Katedra cestovního ruchu |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 3. 10. 2012 |
---|---|
Datum podání práce: | 15. 5. 2013 |
Datum obhajoby: | 10. 6. 2013 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/39280/podrobnosti |