SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKA VYBRANÉ FIRMY NA ZÁKLADĚ METODY SERVQUAL
Název práce: | SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKA VYBRANÉ FIRMY NA ZÁKLADĚ METODY SERVQUAL |
---|---|
Autor(ka) práce: | Nguyenová, Dieu Linh |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Zamazalová, Marcela |
Oponenti práce: | Koudelka, Jan |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Bakalářská práce se zabývá měřením spokojenosti zákazníka v konkrétní firmě. K měření bude využita metoda SERVQUAL pomocí dotazníkového šetření. Teoretická část popisuje klíčové pojmy: zákazník, spokojenosti zákazníka, očekávání, kvalita služeb a metody k měření kvality služeb. V praktické část jsou analyzovány a vyhodnoceny výsledky dotazníkového šetření. Po interpretaci výsledků jsou navržena doporučení pro zlepšení kvality v daném podniku. |
Klíčová slova: | spokojenost zákazníka; zákazník; dotazník; metoda SERVQUAL; trend; mezera, bistro; očekávání; vietnamská kuchyně; metoda mezer; kvalita služeb; služba; požadavky; kvalita |
Název práce: | CUSTOMER'S SATISFACTION OF SELECTED COMPANY BASED ON THE SERVQUAL METHOD |
---|---|
Autor(ka) práce: | Nguyenová, Dieu Linh |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Zamazalová, Marcela |
Oponenti práce: | Koudelka, Jan |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The bachelor thesis deals with measurement of customer satisfaction in a particular company. The SERVQUAL method will be used for the measurement using a questionnaire survey. The theoretical part describes the key concepts: customer, customer satisfaction, expectations, quality of services and methods for measuring service quality. The practical part analyzes and evaluates the results of the questionnaire survey. Following the interpretation of the results, recommendations are proposed to improve the quality of the business. |
Klíčová slova: | trend; Vietnamese cuisine; bistro; space; expectations; requirements; customer satisfaction; SERVQUAL method; gap method; service quality; quality, service; questionnaire; customer |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra marketingu |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 27. 11. 2016 |
---|---|
Datum podání práce: | 28. 4. 2017 |
Datum obhajoby: | 13. 6. 2017 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/59779/podrobnosti |