Význam národní gastronomie v cestovním ruchu České republiky
Název práce: | Význam národní gastronomie v cestovním ruchu České republiky |
---|---|
Autor(ka) práce: | Kostková, Hana |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Mlejnková, Lena |
Oponenti práce: | - |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Bakalářská práce se zabývá českou gastronomií jako celku, její historií a současnými i budoucími trendy moderní české kuchyně. Kromě toho je zde i kapitola uvádějící ekonomické charakteristiky stravovacích a ubytovacích služeb. Součástí je i rozhovor s Jiřím Králem, šéfkuchařem Francouzské a Plzeňské restaurace Obecního domu v Praze a kapitánem českého reprezentačního týmu kuchařů a cukrářů. Cílem práce bylo analyzovat, jaký význam má pro český příjezdový cestovní ruch úroveň poskytovaných gastronomických služeb. Analýza byla provedena na základě přímého a nepřímého dotazníkového šetření. |
Klíčová slova: | - |
Název práce: | Importance of the National Gastronomy in Tourist Trade in Czech Republic |
---|---|
Autor(ka) práce: | Kostková, Hana |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Mlejnková, Lena |
Oponenti práce: | - |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | |
Klíčová slova: | - |
Název práce: | Importance of the National Gastronomy in Tourist Trade in Czech Republic |
---|---|
Autor(ka) práce: | Kostková, Hana |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Mlejnková, Lena |
Oponenti práce: | - |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | |
Klíčová slova: | - |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta mezinárodních vztahů |
Katedra: | Katedra cestovního ruchu |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 18. 6. 2008 |
---|---|
Datum podání práce: | 18. 6. 2008 |
Datum obhajoby: | 30. 6. 2008 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/10054/podrobnosti |