Podnikatelský plán
Název práce: | Podnikatelský plán |
---|---|
Autor(ka) práce: | Zahrádková, Martina |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Krause, Josef |
Oponenti práce: | Štamfestová, Petra |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pekárny, která se zaměřuje na žitné a kvasové výrobky, přičemž vyrábí i produkty klasické. Cílem práce je zhodnocení provozuschopnosti a životaschopnosti malé pekárny, která dodává pouze do pěti částí Prahy. V teoretické části budou popsány metody a postupy sestavení podnikatelského plánu, které budou použity v části praktické. |
Klíčová slova: | žitné a kvasové výrobky; pečivo; moskva; podnikatelský plán; pekárna |
Název práce: | Business plan |
---|---|
Autor(ka) práce: | Zahrádková, Martina |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Krause, Josef |
Oponenti práce: | Štamfestová, Petra |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Thesis deals with making of a business plan for a bakery, which is focused rye and fermentation products. Main goal of this thesis is to evaluate operation efficiency and viability of a small bakery, which delivers only to five parts of Prague. Methods and techniques used to create a business plan are presented in theoretical part and used in practical part thereafter. |
Klíčová slova: | pastry; business plan; bakery; rye and fermentation products; bread Moscow |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra strategie |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 30. 4. 2015 |
---|---|
Datum podání práce: | 16. 12. 2015 |
Datum obhajoby: | 2. 2. 2016 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/52803/podrobnosti |